Despre noi

Echipa BTL Events Solutions are o experiență de peste 10 ani în domeniul BTL, timp în care am crescut, am învățat și am construit relații pe termen lung cu clienții noștri. Scopul principal în acțiunile pe care le desfășurăm este să facilităm o interacțiune între produsul promovat și consumator.

 

Ai acțiuni în țară? Te poți baza pe noi la nivel național.

VEZI HARTĂ
ACOPERIREA NAȚIONALĂ

Servicii

Echipa BTL Events Solutions concepe și implementează campanii de promovare integrate. Pornim de la ideea clientului sau specialiștii noștri în marketing gândesc una nouă. Apoi, creăm design-ul personalizat, producem materialele necesare campaniei, obținem avizele necesare (primării, administrații sau alte instituții) și implementăm campania la nivel local sau național.

Te asigurăm că prezența ta la un eveniment va fi vizibilă și puternică din punct de vedere al transmiterii mesajului. Designerii noștri proiectează un stand unic, care sigur va atrage atenția, și va fi însuflețit de o echipă dinamică (promoteri, hostess, mascote, animatori).

 

Arată toate brandurile promovate

CU BTL EVENTS SOLUTIONS ORIUNDE ÎN ȚARĂ

Fie în apropierea orașului în magazine, fie în aer liber, în parc, la munte sau la mare, beneficiind de acoperire națională, echipa BTL Events Solutions transmite mai departe atât povestea din spatele brandului dumneavoastră cât și mesajul stabilit conform obiectivelor comune.


TE-AM CONVINS? ABIA AȘTEPTĂM SĂ NE CUNOAȘTEM!

CONTACTEAZĂ-NE CU ÎNCREDERE!

Error: Please check your entries!

BTL Events Solutions SRL

office@btlsolutions.ro

+4 031 432 7446

str. Constantin Noica 157, București